fredag 1 mars 2013

Bröd och pizza

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Bild: Adlibris
Martin Johansson som bl.a. har skrivit boken Enklare bröd har nu gett sig i kast med pizza och kanelbullar i boken  Bröd och pizza: surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar. Det är en inbjudande bok som även den som inte bakar varje dag kan njuta av. Boken är indelad i avsnitt där han börjar med pizza och fortsätter med bröd och till sist bullar. Den här boken har han gjort recept som passar honom själv och han bakar alla bröd utan degblandare. Något som han också använder är viktmått istället för decilitermått eftersom han själv tycker det är enklare.

Det finns många läckra recept som lockar till bakning i boken t.ex. efterrättspizza med päron och vit choklad, vit pizza med blåmögelost, äppelbröd med russin och muskovado, kornbröd med kaffe och tranbär och äppelbullar. Fina bilder och enklar recept gör att även någon som inte bakar så ofta kan klara av recepten. Texten är skriven på ett lätt och ledigt sätt.

Så vill du baka något nytt, bli inspirerad eller bara läskas av goda recept är denna bok ett måste för dig! Välkommen in att låna!

//Linda

Inga kommentarer: