tisdag 9 april 2013

Australien - working holiday eller studier

Stora Australienmanualen : allt om visum, biljetter, boende och jobb för resenärer och emigranter till Australien (häftad)Drömmer du om att få jobba eller studera i Australien? Då tycker jag du ska sluta drömma och ta chansen att göra verklighet av din dröm!

Australien är ett fantastiskt land som ligger så långt du kan komma från Sverige när du reser ut i världen. På vägen ner kan du stanna i Thailand, Malaysia eller varför inte Bali. Om du inte lockas av Asien så kan du ta vägen över det stora landet i väster och stanna i USA eller varför inte på Cook-öarna för att få uppleva de härligt vita stränderna och det härligt turkosblåa vattnet. När du väl kommer till Australien har du ett STORT land att upptäcka. Det är svårt att föreställa sig hur stort det är när man ser det på kartan men att ta sig från Sydney till Cairns tar några veckor eller kanske månader om man ska hinna med att göra och se saker utefter vägen, så se till att ha gott om tid när du reser till detta stora land.

Hur gör man då för få att jobba eller studera i Australien? Vi har precis köpt in boken Den stora Australienmanualen av Anders Liljeqvist. Här hittar du allt du behöver veta in för din resa. Allt om visum, biljetter, boende och jobb - både för den som bara ska vara där ett år och för den som funderar på att flytta till Australien.

För mer inspiration gå till denna sida om Australien/Nya Zeeland

//Linda

Inga kommentarer: