torsdag 12 juni 2014

Lust att baka?

1 smet 100 muffins (inbunden)
bild: bokus
1 smet 100 muffins - Hur man göra 100 olika muffins utifrån 1 grundrecept


Vill man, helt apropå, baka någon av dessa muffins, är det högst troligt att man har någon av alla de olika ingredienser hemma som detta recept kan varieras med! Det är muffins med och utan glasyrer, fruktiga och matiga! Söta dopmuffins, vackra bröllopsmuffins och barnkalasmuffins – för alla tillfällen finns här en muffinssort!
Författare: Susanna Tee
Afternoon tea & det bästa från Storbritannien

På biblioteket har vi haft vår sista Afternoon read för säsongen. Vi serverar alltid en god kopp te tillsammans med tilltugg! Sedan är tanken att medan vi läser lutar ni er tillbaka och njuter! Tilltugget kan bestå av olika slags kex, scones, kakor och naturligtvis goda marmelader. I Afternoon tea har Anette Rosvall samlat inspirerande recept som får det att vattnas i munnen när man läser boken! Till hösten riktigt känner jag hur vi bara ”måste” prova någon av recepten! Det finns så mycket gott att välja mellan! Många av dessa tilltugg har jag inte ens hört talas om! Håll utkik efter annonsen! Välkommen!
Författare: Anette Rosvall
Gofika - Med Jan Hedh & Olof Viktors café

Nu när vi ändå är inne på temat bakning så finns ett gott förslag till för den som har lust att baka! Även om vi fikar lika mycket på vintern som på sommaren så hör sommaren fikan till för mig! Här bjuds på sju sorters kakor, rulltårtor, kladdkaka och klassisk gräddtårta. Många är favoriterna! Mitt i boken får vi också lite fakta om fika – ett trevligt inslag!
Författare: Jan Hedh

// Katarina


Gofika : med Jan Hedh & Olof Viktors café (inbunden)Afternoon tea & det bästa från Storbritannien (häftad)
bild: Bokus

Inga kommentarer: