torsdag 16 maj 2013

En magisk upplevelse!

Familjen Bliss magiska bageri (inbunden)
Bild: bokus
Familjen Bliss magiska bageri
Rose, familjens äldsta dotter, känner sig ständigt satt på undantag. Varför får hon inte använda recepten i den magiska Kokboken som familjen har? Varken mamma eller pappa tycks se hur hon anstränger sig för att visa sig värdig! Rose springer alla ärenden de ber om och passar lillasyster varje gång det behövs men utan resultat.
Så kommer moster Lily svepande som en frisk vind. Som av en händelse är föräldrarna är bortresta en vecka. Faktum är att de fyra syskonen inte ens visste att de hade en moster.  Kokboken är inlåst och nyckeln till rummet har Rose fått ansvar för. Naturligtvis får de inte använda Kokboken. Tillsammans med Lily känner sig Rose begåvad, smart och ja, nästan söt. Hennes båda bröder, Ty och Sage, blir mer än förtjusta i moster Lily och vill gärna imponera på henne. Skulle det göra så mycket om de bakar ett par recept och visar hur duktiga de egentligen är?
Och när de väl bakat dessa kakor och alla i hela Calamity Falls går baklänges förstår ni själva hur det blir - fullständigt kaos!
Författare: Kathryn Littlewood

// Katarina

Inga kommentarer: