tisdag 7 maj 2013

Inspiration till bröllopet!

Allt om Bröllop (inbunden)En inspirerande bok för alla som planerar attvgifta sig är en bra sammafattning av boken Allt om bröllop av Jens Christiansen m.fl. Den börjar med elva steg för ett lyckat bröllop där de olika stegen inför planering och genomförande av bröllopet presenteras.

Vad innebär en vigsel och vad bör man tänka på innan vigseln - namnbyte, hindersprövning, kyrklig eller borgerlig vigsel. Vilken musik och dikter ska man ha på vigseln. 
Planera bröllopet: tänk igenom vilka personer ni vill bjuda in, vilken budget ni ska ha, klädkod på bröllopet, önskelista för gåvor, ska ni ha ett tema på bröllopet m.m.

Blommor är viktiga på ett bröllop - vad ska man tänka på här vad gäller säsongens blommor etc. Hur väljer man fotograf. Klänning, accesoarer, håruppsättning, ringen - vad ska man tänka på och vad är skillnad i olika skärningar på en brudklänning och diamanter till ringen. Ett helt kapitel tillägnas brudgummen vilket är lite ovanligt i en bröllopsbok och som kanske gör just denna bok lite unik. Här förklaras skillnader på olika typer av kläder och accesoarer för brudgummen på ett enkelt och trevlig sätt.

Festen - en minnesvärd kväll. Ställ till med en stor härlig fest  om ni vill och det passar för er där era vänner får vara med och visa sin glädje och dela er kärlek. Här finns råd och tips för den nervöse talaren och även för er toastmaster. Råd om middag och tårta ger de också i boken.

Den här boken kommer hjälpa er med planeringen av ert bröllop både före, under och efter både med ord och bild!

Provläs boken

/Linda

Inga kommentarer: